Govern obert i transparència

Xavier Melloni tanca el 5è cicle Ignàgora, inclòs en el projecte Manresa 2022, amb una xerrada que va aplegar un centenar de persones

Dimecres, 27 de Març de 2019
Xavier Melloni tanca el 5è cicle Ignàgora, inclòs en el projecte Manresa 2022, amb una xerrada que va aplegar un centenar de persones

La trobada va tenir Lloc al Centre Internacional d’Espiritualitat Ignasiana on s’han desenvolupat les quatre conferències que han format el cicle d’enguany. L’organització ha manifestat la seva satisfacció per l’èxit de públic assolit en aquest nou format que ha anat dedicat exclusivament a temes ignasians.

Un centenar de persones es van reunir ahir al Centre Internacional d’Espiritualitat Ignasiana per escoltar al jesuïta, antropòleg, teòleg i especialista en diàleg interreligiós, Xavier Melloni, que va cloure el 5è cicle Ignàgora amb una xerrada titulada Perspectives de l’absolut.

 

L’organització ha manifestat la seva satisfacció per l’èxit de públic assolit en aquest nou format del cicle que ha proposat quatre ponències dedicades exclusivament a temes ignasians i que s’han dut a terme al Centre d’Espiritualitat Ignasiana en quatre dimecres consecutius durant el mes de març.

 

La primera de les conferències titulada Déu vol viure en tu, estimar-te i curar-te, va anar a càrrec del biòleg molecular Raúl Eguía. En la segona trobada, Lluis Magriñà, superior de la comunitat de jesuïtes de Manresa, va explicar les  Preferències apostòliques universals de la companyia de Jesús 2019-2029.

 

El tercer dimecres de març va ser el torn del Pare Ignasi M. Fossas, monjo de Montserrat, que va fer la seva dissertació sobre Montserrat en el camí de Sant Ignasi i que va aplegar a una vuitantena de persones.

 

Aquesta 5a edició del Cicle Ignàgora ha estat organitzada per La Cova de Sant Ignasi de Manresa i l’Ajuntament de Manresa, sent una activitat inclosa en el marc del desenvolupament del projecte Manresa 2022.