Govern obert i transparència

L'alcalde assisteix a la cloenda del Consell de Ciutat d'aquest mandat

Dilluns, 23 de Març de 2015
L'alcalde assisteix a la cloenda del Consell de Ciutat d'aquest mandat

Valentí Junyent agraeix als dotze membres que han formar part de la Comissió Permanent del Consell durant aquests quatre anys el seu treball i la seva contribució a l’hora d’aportar propostes adreçades  a la  millora de  la ciutat.

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha assistit aquest vespre a la FUB a l’acte de cloenda d’aquest mandat dela Comissió Permanent del Consell de Ciutat, màxim òrgan de participació ciutadana i que té les funcions d'informació, estudi, debat i assessorament per a la determinació de les grans línies de la política municipal.

Junyent ha agraït el treball realitzat pel Consell durant aquests darrers quatre anys i la seva implicació a l’hora d’aportar idees i propostes per millorar el present i el futur de la ciutat. A banda de les paraules d’agraïment que ha fet extensives als tècnics municipals, l’alcalde ha lliurat un reconeixement (una figura de la reproducció del Pont Vell) als dotze membres que n’han format part durant aquest mandat:  Lluis Guerrero, (coordinador),  Josep Maria Badia, Joan Cortina, Delfina Corzan, Carles Esclusa, Albert Gómez, Valentí Martínez, Gonçal Mazcuñan, Pere Oms, Anna M. Rotllan, Josep Maria Sarrate i Lluis Vidal-Sixto.

L’alcalde ha assegurat que moltes de les propostes plantejades pel Consell de Ciutat havien tingut una plasmació pràctica en la línia de treball municipal i que altres han de servir de guia per a les persones que tinguin la responsabilitat de govern a la ciutat els propers anys.

Durant l’acte, la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Sílvia Gratacós, ha fet balanç també de les mesures recomanades pel Consell de Ciutat i que havien estat incorporades per l’Ajuntament tant en el terreny de la promoció econòmica com en la projecció turística de la ciutat.