Govern obert i transparència

L'Ecoviure es traslladarà aquest octubre al centre de Manresa

Dilluns, 04 de Juliol de 2022
L'Ecoviure es traslladarà aquest octubre al centre de Manresa

La fira —centrada en la sostenibilitat ambiental, social i econòmica— inicia la preparació de la que serà la 23 edició,  amb la voluntat de continuar consolidant-se a la ciutat

L’Ecoviure estrenarà aquest octubre el Passeig Pere III i la plaça Sant Domènec com a nou emplaçament, amb l’objectiu d’apropar-la més a la ciutadania, guanyar visibilitat i poder traslladar el debat sobre la sostenibilitat a peu de carrer.

La fira, que aquest 2022 arribarà a la seva 23a edició, tindrà lloc el cap de setmana del 22 i 23 d’octubre, amb la mostra d’expositors i activitats paral·leles relacionades amb el medi ambient. A més a més, durant tota la setmana prèvia (des del dia 17) també tindran lloc les jornades tècniques adreçades a professionals, que en aquest cas sí que es desenvoluparan al Palau Firal —on la fira s’havia fet fins ara. Giraran a l’entorn de quatre eixos: aigua, energia, agricultura ecològica i residus.

Nascuda el 1997, L’Ecoviure és una fira multisectorial centrada en la sostenibilitat ambiental, social i econòmica, que té com a objectiu ser el punt de trobada entre persones i professionals de diferents àmbits relacionats amb el medi ambient. La fira està organitzada per l’Ajuntament de Manresa i la Fundació Turisme i Fires de Manresa, amb col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Manresa, el Consorci del Bages per a la Gestió de Residus, Aigües de Manresa i l’Escola Agrària de Manresa.

Els expositors que vulguin assistir a la fira ja poden fer les inscripcions a través de la web www.firamanresa.cat/ecoviure

 

FOTOGRAFIA: La plaça Sant Domènec i el Passeig acolliran la nova edició de l'Ecoviure