Govern obert i transparència

Pacte de Ciutat 2015-2019

17 de setembre 2015

El govern municipal de Manresa va proposar al Ple municipal, que es va celebrar dijous 17 de setembre de 2015, la renovació del nou protocol del Pacte de Ciutat per a la promoció econòmica i cohesió social que s’estructurarà en base a les mateixes coordenades tècniques i de format amb què va ser articulat el Pacte de Ciutat de la mateixa naturalesa de l’anterior mandat de l’equip de govern de la ciutat. La reedició del Pacte forma part de l'acord de governabilitat entre CiU i ERC i ve avalada pels bons resultats obtinguts.

El nou protocol del document Pacte de Ciutat té l’objectiu d’incloure els compromisos necessaris, d’acord amb la realitat social i econòmica actual de la ciutat, i tornarà a obrir la redacció del document a les aportacions d’agents econòmics i socials i entitats ciutadanes.

4 de novembre 2015

L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, va presidir  la primera reunió entre els membres de l'equip de govern, grups municipals i entitats sindicals i empresarials que formen part del Pacte de Ciutat per a la promoció econòmica i la cohesió social. 

L'alcalde de Manresa va oficialitzar la consitució del Pacte. La seva finalitat serà elaborar un document amb compromisos i actuacions necessàries, d'acord amb la realitat econòmica i social, per pal·liar les situacions de vulnerabilitat social i intentar contribuir a la recuperació de l'activitat econòmica i l'ocupació. 

Aprovació del pacte de ciutat

El pacte de ciutat es va aprovar en el Ple del dia 19 de maig de 2016.

Podeu trobar el document com a document adjunt en aquesta mateixa pàgina, a la part superior dreta