Govern obert i transparència

Cap de Programes i Projectes Estratègics

Cap de Programes i Projectes Estratègics de l'Ajuntament de Manresa

Joan Francesc Domene Castillo (1967)

Periodista. Llicenciat en Ciències de la Informació i en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i Màster de Periodisme Econòmic per la Universitat de Saragossa. 
Va iniciar la seva carrera professional al diari Regió7, on va ser redactor de Cultura i cap de secció d'Actualitat i Economia. Va treballar en la secció d'Economia dels serveis informatius de Televisió de Catalunya i també va exercir com a corresponsal dels diaris El País i El Mundo. 
Va ser director de Dossier Econòmic de Catalunya, el primer setmanari especialitzat en economia redactat en català, abans de ser el responsable de l’edició barcelonina del diari gratuït 20 minutos, on també va ocupar la direcció adjunta d'àmbit estatal del diari i la direcció general de 20 minutos On Line (20minutos.es), a la seu central de Madrid. 
Posteriorment, va ser cap de projecte i responsable de continguts digitals de Mundodeportivo.com dins del Grup Godó. 
Va arribar a l’Ajuntament de Manresa el juliol de 2011 com a Cap de Comunicació i de Gabinet d’Alcaldia i des de juliol de 2015 fins el juny de 2019 va ser Cap de Gabinet d’Alcaldia. En el mandat 2019-23 va ser cap de programes i projectes estratègics de l'Ajuntament de Manresa.

Retribucions

Es percebran en 14 pagues, 12 corresponents a les mensualitats de l’any i les dues restants corresponents a les mensualitats de juny i desembre.

Acord de Ple del 4 de juliol de 2023

Sou brut anual: 67.630,39€

Contacte

joanf.domene@ajmanresa.cat