Govern obert i transparència

Cap de Gabinet d'Alcaldia i Comunicació

Cap de Gabinet d'Alcaldia i Comunicació

Joan Piqué Serra (1973)

Periodista. Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i amb estudis d’Humanitats a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Certificat de corrector de català per la Junta Permanent del Català. Va formar part durant deu anys de la redacció del diari Regió7. 
Posteriorment, va treballar a l’empresa Pauta, del Grup Transversal, Cultura i Comunicació. Ha estat corresponsal de mitjans nacionals, com els diaris Ara i La Vanguardia i ha estat vinculat durant anys a la revista manresana El Pou de la gallina, en tasques de redacció i maquetació. 
Va ser un dels membres del nucli impulsor de la demarcació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya i col·labora amb la junta de la demarcació. També va ser membre i president de l’Apunt, Associació de Periodistes de la Catalunya Central. 
Va guanyar dues vegades el premi de periodisme Tasis-Torrent, per reportatges publicats a Regió7 i a El Pou de la gallina.  Fou membre actiu de diverses entitats i col·lectius del teixit associatiu i cultural de la ciutat. 
Des del setembre de 2015 fins el juny de 2019 fou responsable de Comunicació de l’Ajuntament de Manresa. En el mandat 2019-23 va ser Cap de Gabinet d'Alcaldia i Comunicació de l'Ajuntament de Manresa.

Retribucions

Es percebran en 14 pagues, 12 corresponents a les mensualitats de l’any i les dues restants corresponents a les mensualitats de juny i desembre.

Acord de Ple del 4 de juliol de 2023

Sou brut anual: 67.630,39€

Contacte

joan.pique@ajmanresa.cat