Govern obert i transparència

Montserrat Clotet Masana - ERC

Nascuda a Manresa l’any 1965. Llicenciada en Psicologia (Psicologia de l’Educació) i en Pedagogia (especialitzada en Orientació Professional) i va obtenir el Premi extraordinari de llicenciatura. Postgraduada en Lideratge institucional i gestió de les polítiques públiques i en Desenvolupament local i regional. Ha participat en nombrosos seminaris i jornades d’especialització.

Des de 1994 va treballar a la Diputació de Barcelona com a tècnica especialista en les àrees de Joventut, Turisme i Promoció econòmica. Simultàniament, també s’ha dedicat a la docència i a la recerca universitària. Va participar  com a creadora de continguts i ajudant de coordinació en el projecte «fem tec!» per a la difusió de l’emprenedoria com a actitud vital entre els joves, partint del reconeixement de l’educació no formal com a instrument per a la transmissió de conceptes, valors i capacitació de nois i noies.

Ha participat de la vida associativa i cultural de la ciutat des de ben petita: Els Carlins, colles sardanistes Atzavara i Edelbeis, Esbart Manresà i Foment de la Sardana de l’Agrupació Cultural del Bages, Geganters, Club d’Scrabble Manresa, Associació Manresa de Festa i Xàldiga, entre d’altres. També es membre d’entitats d’àmbit nacional com Òmnium Cultural i col·labora en fundacions d’àmbit divers com Proactiva Open Arms, Fundació Pasqual Maragall o Fundació Banc dels aliments.

Militant d’Esquerra Republicana de Catalunya.

En el mandat 2019-23 fou Regidora delegada de Recursos Humans i Govern Obert.

Càrrec

Quarta tinent d’alcalde.

Regidora delegada de:

  • Recursos Humans i
  • Govern Obert

Retribucions

Es percebran en 14 pagues, 12 corresponents a les mensualitats de l’any i les dues restants corresponents a les mensualitats de juny i desembre.

Acord de Ple del 16 de novembre de 2023

Règim de dedicació: Exclusiva. Percentatge de retribució: 100%.

Sou brut mensual: 4.387,30€. Sou brut anual: 61.422,2€

Acord de Ple del 4 de juliol de 2023

Règim de dedicació: Exclusiva. Percentatge de retribució: 100%.

Sou brut mensual: 4.365,48€. Sou brut anual: 61.116,72€


Registre de béns patrimonials i d'activitats

Contacte

montserrat.clotet@ajmanresa.cat

Agenda

Accedir a l'agenda