On va cada residu
Restes pel contenidor d'orgànica
Orgànica

Què hi podem llençar?
Restes de fruita i verdura, restes de carn i peix, restes de menjar cuinat, closques d’ou, de marisc i de fruita seca, marro de cafè i restes d’infusions, paper de cuina, tovallons i mocadors de paper, taps de suro, llumins, escuradents, serradures, petites restes de jardineria, gespa i fullaraca.

Què no hi podem llençar?
Restes d’escombrar i cabells, bolquers i compreses, sorra de gat, cendres ni cap altre material que no sigui orgànic.

Restes pel contenidor d'envasos
Envasos

Què hi podem llençar?
Envasos de plàstic: ampolles de plàstic (aigua, oli, refrescos, llet, etc.), taps de plàstic, envasos de productes de neteja, de gels de bany i de xampú, tubs dentífrics i cosmètics, bosses de congelats, terrines de mantega i recipients de iogurt, safates de porexpan, embolcalls de plàstic, paper transparent (film), bosses d’aperitius i llaminadures, vaixella i coberts d’un sol ús i bosses de plàstic dels comerços.

Envasos metàl·lics: llaunes de conserves, llaunes de begudes, safates d’alumini, esprais, taps metàl·lics d’ampolla i taps de pot.

Envasos tipus bric: envasos de suc, de llet, de vi, de batut, de brou, de gaspatxo, etc.

Caixes de fusta petites: caixes de maduixes o figues.

Què no hi podem llençar?
Petits electrodomèstics, bolquers, mascaretes, roba, joguines, guants ni objectes de plàstic que no siguin envasos.

Restes pel contenidor de paper i cartro
Paper i cartró

Què hi podem llençar?
Capses de galetes, de cereals, de sabates, de productes congelats, oueres de cartró, etc., i tot tipus de paper, diaris, llibres, revistes i bosses de paper.

Què no hi podem llençar?
Paper de cuina tacat de greix o altres residus, paper plastificat, encerat o parafinat, adhesiu o amb restes de cola, paper carbó, de fax o fotogràfic, mocadors, tovalloletes de paper, bolquers, productes d’higiene íntima utilitzats, brics o bosses de plàstic, plats i gots d’un sol ús ni safates de suro blanc.

Restes pel contenidor de vidre
Vidre

Què hi podem llençar?
Envasos de vidre sense taps, com ara ampolles, pots de colònia i cosmètics, pots de melmelada i de conserves, etc.

Què no hi podem llençar?
Plats i gots de vidre, ceràmica, miralls, bombetes ni fluorescents.

Restes pel contenidor Resta
Resta – Allò que no es pot reciclar

Què hi podem llençar?
Pals d’escombrar i bosses d’aspiradora, estris de neteja (fregalls, pals de fregar, etc.), compreses, bolquers i tovalloletes humides, mascaretes i guants d’un sol ús, plats, gots o ceràmica trencats, bolígrafs, fulles d’afaitar, raspalls de dents, productes d’higiene (tiretes, bastonets de les orelles, esparadrap, etc.), sorra i excrements de gat, burilles de cigarret i cendra.

Restes de tipus tèxtil sanitari
Tèxtil sanitari

Bolquers, compreses i tampons, bastonets per netejar les orelles, corones absorbents de lactància, tovalloles humides.

Restes voluminoses
Voluminosos

Els residus voluminosos (com ara mobles o trastos vells) no es poden dipositar als contenidors. S’han de dur a la deixalleria. També es pot demanar a l’Ajuntament que ens els vinguin a recollir, un servei que és gratuït. Es pot sol·licitar a través: