Sopar del tomàquet

Sopar degustació amb la participació de cuiners de diversos restaurants de la comarca.  Plats elaborats amb diferents varietats de tomàquets i amb el producte convidat de l’edició d’enguany: els productes làctics

  • Organitza: Bages Impuls! i comunitat Slow Food Catalunya Central
  • Amb la col•laboració de:Bacasis, Cal Patoi, Cau de l’Ateneu, Ígnia, Laida, L’Obradora, Mas de la Sala, Sardana i Xicra.

-          Menú sopar del tomàquet de la temporada gastronòmica d’estiu

  • Tomàquet Cirerols al Bloody Mary
  • La guilda amb Tomàquet Cor de Bou, bonítol, albergínia blanca i bitxo
  • Tomàquet Pera a la parmiggiana catalana!
  • La copa del Baxi; cremós de formatge amb vellut de Tomàquet Rosa Ple
  • Tomàquet Pebroter farcit de brandada de bacallà
  • Pollastre a la manresaneta amb Tomàquet de Penjar assecat
  • Les nostre maduixes; Tomàquets Cirerols envinagrats amb nata
  • Coulant fred de Tomàquet Mamella de Monja
  • 2 copes de vi de la DO Pla de Bages o aigua i pa

 29€ pvp IVA inclòs

receptes

-          Elaborat pels membres de la comunitat Slow Food de la Catalunya central:

  • Bacasis,
  • Cau de l’Ateneu,
  • Ígnia
  • Laida i L’Obradora de Manresa
  •  La Sardana i La Xicra d’Artés
  •  Can Patoi de Navarcles
  • Mas de la Sala de Sallent


       

Amb productes dels membres, també de la comunitat:

  • D’horta: Cal Calafell, Cal Climent, La Tomakera i Les Arnaules

 Del producte invitat (formatges i derivats làctics):

  • Cal Cantaré, Cal Músic i La Gavarresa

 Pollastre ecològic de Kin Pollastre!

Si voleu complementar el sopar amb una visita guiada a la Basílica de la Seu, aquesta s’iniciarà a les 19.30 h i durarà una hora. Places limitades. Es prega puntualitat.

  •  Organitza: Fundació Turisme i Fires de Manresa
  • Aforament màxim: 25 persones 
  • Preu Sopar del Tomàquet + visita guiada a la Basílica de la Seu: 35 euros