Cinefòrum: Pep Salsetes, el guardià de la cuina

"Som un país colonitzat i tenim molt poca autoestima en l’àmbit gastronòmic”, denuncia Josep Lluís Sabatés, més conegut com a Pep Salsetes. Des de fa dècades, aquest "Leonardo da Vinci de la cuina catalana" recupera varietats locals, rescata receptes tradicionals i reivindica els àpats multitudinaris i la cultura popular.

El documental Pep Salsetes, el guardià de la cuina alerta dels riscos de deixar de cuinar: pèrdua de receptes, tècniques, eines i llenguatge. En definitiva, desapareixen els productes i es posa en risc el sector primari, l'economia, el paisatge, la nostra salut i la del planeta.

Amb la presència del protagonista del documental

  • Organitza: Ajuntament de Manresa
  • Amb la col·laboració de: Kursaal, Espai d’Arts Escèniques, Cineclub, L’Era
  • Lloc: Sala Plana de l’Om
  • No cal inscripció prèvia