Tomàquet cor de bou de cal climent i cuscús amb fruits secs
Ingredients
- 800 g de tomàquet Cor de Bou
- 400 g de cuscús
- 400 ml de caldo vegetal o aigua mineral
- 50 g de panses
- 50 g d’orellanes d’albercoc
- 1 poma
- 20 g de pinyons
- Oli d’oliva verga extra Verdal Manresa, sal, pebre i fulles de menta
Preparació
Rentar els tomàquets i treure’ls el peduncle. Tallar-los a una mida que es puguin menjar.
Bullir l’aigua o el caldo salpebrat. Una vegada bull, cobrir el cuscús i posar film al recipient. Quan el cuscús s’hagi begut tot el líquid, destapar i amb l’ajut d’unes forquilles anar-lo desgranat (que quedi solt).
Tallar els fruits secs i la poma, pelada, a daus petits (fer-ho a última hora per no oxidar-se). Barrejar amb el cuscús.
Fer una corona de tomàquets al plat i al centre posar-hi el cuscús. Amanir amb un bon raig d’oli i decorar amb unes fulles de menta.