Tomàquet cor de bou de cal climent i cuscús amb fruits secs

Ingredients

  • 800 g de tomàquet Cor de Bou
  • 400 g de cuscús
  • 400 ml de caldo vegetal o aigua mineral
  • 50 g de panses
  • 50 g d’orellanes d’albercoc
  • 1 poma
  • 20 g de pinyons
  • Oli d’oliva verga extra Verdal Manresa, sal, pebre i fulles de menta

Preparació

Rentar els tomàquets i treure’ls el peduncle. Tallar-los a una mida que es puguin menjar.

Bullir l’aigua o el caldo salpebrat. Una vegada bull, cobrir el cuscús i posar film al recipient. Quan el cuscús s’hagi begut tot el líquid, destapar i amb l’ajut d’unes forquilles anar-lo desgranat (que quedi solt).

Tallar els fruits secs i la poma, pelada, a daus petits (fer-ho a última hora per no oxidar-se). Barrejar amb el cuscús.

Fer una corona de tomàquets al plat i al centre posar-hi el cuscús. Amanir amb un bon raig d’oli i decorar amb unes fulles de menta.