Aquesta web utilitza cookies per oferir-l'hi la millor experincia d'usuari possible.

La informació de les cookies es guarda al seu navegador i realitza funcions tals com ajudar-nos a comprendre quines seccions del nostre web troba més interessant i útils.

Cookies necesaries

  • avis_cookies: Per saber les seves preferències de cookies

Cookies estadístiques

  • ga_: Cookie de Google Analytics per recopilar informació anónima com el número de visites o les pàgines més populars
Rebutjar les cookies opcionals Acceptar totes les cookies
Ajuntament de Manresa
  • Inici
  • Menú del tomàquet
  • Activitats
  • El tomàquet a la cuina
    • Les varietats
    • Com reconèixer-ne la qualitat
    • Com conservar-los
    • Aplicacions a la cuina
    • Idees d’elaboració
    • Les receptes del Sopar del Tomàquet
  • La festa
    • Productors
    • Edicions Anteriors
  1. Inici
  2. El tomàquet a la cuina
  3. Les receptes del Sopar del Tomàquet

Les receptes del Sopar del Tomàquet


DESCARREGA-TE-LA

Les receptes del 2025

TOMÀQUETS CIREROLS AL “BLOODY MARY”

TOMÀQUETS CIREROLS AL “BLOODY MARY”

GILDA DE TOMÀQUET COR DE BOU, BONÍTOL, ALBERGÍNIA BLANCA I BITXO

GILDA DE TOMÀQUET COR DE BOU, BONÍTOL, ALBERGÍNIA BLANCA I BITXO

POLLASTRE A LA MANRESANETA AMB TOMÀQUET DE PENJAR SEC

POLLASTRE A LA MANRESANETA AMB TOMÀQUET DE PENJAR SEC

LES NOSTRES MADUIXES; TOMÀQUETS CIREROLS ENVINAGRATS AMB NATA

LES NOSTRES MADUIXES; TOMÀQUETS CIREROLS ENVINAGRATS AMB NATA

COULANT FRED DE TOMÀQUET MAMELLA DE MONJA

COULANT FRED DE TOMÀQUET MAMELLA DE MONJA

TOMÀQUET PERA A LA PERMESANA CATALANA

TOMÀQUET PERA A LA PERMESANA CATALANA

LA COPA DEL BAXI: CREMÓS DE FORMATGE AMB VELLUT DE TOMÀQUET ROSA PLE

LA COPA DEL BAXI: CREMÓS DE FORMATGE AMB VELLUT DE TOMÀQUET ROSA PLE

TOMÀQUET PEBROTER FARCIT DE BRANDADA DE BACALLÀ

TOMÀQUET PEBROTER FARCIT DE BRANDADA DE BACALLÀ

Segueix-nos
Instagram Facebook Twitter
Contacte
Pl. Major 1, Manresa ajt@ajmanresa.cat 938782300
2024 ©
Avís legal Política de privacitat Política de cookies Accessibilitat