Joan Lluís Bozzo

Joan Lluís Bozzo
Actor i director de teatre i televisió

Joan Lluís Bozzo i Duran (Barcelona, 1953). Actor i director de teatre i televisió. Des de l’any 1978 la meva trajectòria va lligada a la companyia Dagoll Dagom.  Als 17 anys començo a dirigir espectacles propis i, després, estudio Filologia Catalana a la UAB. L’any 1971 fundo una comuna teatral amb la qual vam recórrer Catalunya fent teatre de carrer.

He dirigit ‘El Mikado’, ‘Mar i cel’, ‘Flor de nit’, ‘T'odio, amor meu’ i ‘Els pirates’, entre d’altres muntatges, així com les sèries televisives  ‘Oh, Europa!’, ‘Oh, ‘Espanya!’, ‘La memòria dels cargols’ i ‘Psico –express’.

També he dirigit altres espectacles com ‘Sin palabras’, de Pepe Rubianes, ‘La botiga dels horrors’, ‘Quartetto da cinque’, ‘Estrips’, ‘El retaule del flautista’ i ‘Maror’ per al Centre Dramàtic de la Generalitat; i les òperes ‘Don Pasquale’, de Donizetti, ‘L’any de Gràcia’, d’Albert Sardà  i "Rigoletto", de Verdi.

Soc autor del llibre ‘Còmica tribu’ i de l'obra teatral ‘Còmica Vida’ i col·laborador en diversos mitjans de comunicació. Actualment continuo sent soci de Dagoll Dagom.

Vídeos relacionats