David Altimir Sans

David Altimir Sans
Mestre d’educació infantil a l'escola pública

Mestre d’educació infantil a l'escola pública. Actualment està a Les Pinediques de Taradell des de l’any 2013. També ha treballant en diferents escoles com el Roure Gros de Santa Eulàlia de Riuprimer.

Anteriorment va estar deu anys com a mestre i director a l’escola Bressola Sant Galdric de Perpinyà a Catalunya nord. Anteriorment va col·laborar amb l'experiència educativa de Reggio Emilia a la mateixa ciutat i també a Europa durant quatre anys.

Vinculat a l’Associació de Mestres Rosa Sensat, hi assumeix responsabilitats a l'equip directiu durant cinc anys. Va ser membre de l’equip de direcció de la Revista IN-FÀN-CI-A, on a més hi té escrits nombrosos articles i on també hi té publicat el llibre Com escoltar els infants?  I més darrerament el llibre L'escola dels infants. Construir i documentar l'educació infantil, que ha escrit amb la Maite Pujol. 

Actualment forma part de l’equip del consell de redacció de la revista IN-FÀN-CI-A i també forma part de l’equip de redacció de la revista Children in Europe Today (CIET) que s'edita en 6 idiomes. 

Vídeos relacionats