Xavier Graset i Forasté

Xavier Graset i Forasté
Periodista català

És un periodista català. Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona, dirigeix i presenta Més 324 del canal informatiu 3/24.

Ha col·laborat en setmanaris com El Temps, i en diaris com El Periódico de Catalunya, La Vanguardia, Metro, Nació Digital i actualment a El Punt Avui, NW Revista de Reus i Diari de Tarragona. També ha treballat a TV3, en diversos programes d'entreteniment de la productora El Terrat; ha presentat el concurs 12 punts i el magazín Artèria 33, i ha col·laborat a Sense títol, El club, (S)avis, Com som, i a les tertúlies d'Els matins i del 3/24. A Canal Reus TV va presentar Situacions extraordinàries, Taules d'economia i Etiqueta negra.

Des del 1987 treballa a Catalunya Ràdio, on ha dirigit i realitzat els programes El món s'acaba, Tot gira i De 4 a 7. Ha estat durant set anys corresponsal a Madrid i sotsdirector d'El matí de Catalunya Ràdio. Ha dirigit i presentat a Catalunya Ràdio la tertúlia diària d'actualitat L'oracle (de 15 a 16 h), i la seva versió estiuenca, anomenada Líquids. A partir de la temporada 2015-2016 presenta el programa Més 324, un informatiu emès de dilluns a divendres després del Telenotícies vespre.

Vídeos relacionats