Tots els noms propis que han compartit amb nosaltres coneixements i experiències.

Ada Vilaró

És directora escènica, performer, actriu i artista multidisciplinària.

Podem trobar les seves obres tant en teatres com a l’espai públic.

Actualment està preparant l’obra S.O.S. per espai públic, que s’estrenarà a la Fira Tàrrega 2022. Hem pogut veure una mostra del treball en procés al Festival Sismògraf d’Olot.

Destaquem l’obra per espais de teatre “360 grams” estrenada al (festival TNT el 2019) amb més de seixanta funcions per Catalunya i Espanya. Per aquesta obra ha rebut el premi a la millor interpretació del festival FITT (Tarragona) i el premi a la millor obra del Festival Territorios Violeta (Madrid).

Dirigeix l’espectacle amb gent jove To live or not to live/ to like or not to like. Festival Grec 2021 a la Fundació Joan Brossa i Festival Grec 2022 al centre de cultura El Born, Barcelona.

A l’espai públic destaquem obres com Pas per la Pau (Fira Mediterrània 2018), UrGentestimar (Inauguració Fira Tàrrega 2017) nominada per els premis de la crítica de Barcelona 2017. Públic Present 24 hores Festival TNT 2015, en gira nacional i internacional.

Va ser cofundadora i intèrpret de la companyia Kamchatka, amb els espectacles “kamchatka” i “Habitaculum” participant en gires tant nacionals com internacionals fins el 2011.

Va crear i dirigeix el festival de Creació Contemporània Escena Poblenou a Barcelona i el Festival Itineràncies a Prats de Lluçanès. Com a directora del Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou ha rebut la Medalla d’Honor de Barcelona i el premi FAD Sebastià Gasch de les arts parateatrals.

east
west 1 de 36 east